Home > Adverteren op Google

Haal meer klanten binnen met Google Ads

Gratis adviesgesprek

  • Bespaar tijd & geld
  • Direct resultaat
  • 100% inzicht in de resultaten

Meer dan 300 klanten groeien met onze bewezen methodieken

Plan je adviesgesprek

Groei met onze SEA specialisten

Wil je graag meer relevant verkeer naar je website? Het optimale resultaat uit je campagnes halen? En winstgevende advertenties realiseren? Onze gecertificeerde SEA specialisten helpen je verder. We zijn benieuwd naar je verhaal en adviseren je graag!


De meest gestelde vragen

Wat is Google Ads?

Google Ads is hét online advertentieprogramma van Google. Je zorgt hiermee dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf. Google biedt hiervoor diverse advertentiemogelijkheden:

  • In Google – via Search- of Shopping campagnes
  • Met (dynamische) display campagnes
  • Met app marketingcampagnes
Waarom zou ik Google Ads moeten uitbesteden?

Wil je meer rendement uit je campagnes of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om Google Ads in te zetten? Dan is het aan te raden om je Google Ads campagnes uit te besteden aan een gespecialiseerd online marketing bureau. Je bespaart op deze manier geld en houdt tijd over voor andere zaken. Maar nog belangrijker: je behaalt zo een optimaal resultaat uit je advertentiebudget.

Wat kost het om Google Ads uit te besteden?

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads is tweeledig. Aan de ene kant betaal je Google voor elke klik die jij ontvangt vanuit de zoekmachine, aan de andere kant betaal je ons voor het bouwen, beheren en optimaliseren van je Google Ads campagnes. De exacte kosten hangen af van de grootte van je account, je wensen en het advertentiebudget dat jij wilt inzetten. In een gratis adviesgesprek kunnen wij hier een goede inschatting van maken, aangepast op jouw wensen en behoeften.

Succesvolle campagnes in 5 stappen

Met onze bewezen methodieken zorgen we dat jouw online campagnes rendement gaan opleveren. Daarvoor hanteren we 5 stappen:

 Adviesgesprek

We brengen de mogelijkheden in kaart die aansluiten bij jouw wensen en behoeften en lichten deze toe in een gratis adviesgesprek.

 Analyse

We gaan dieper in op de beschikbare data en kijken waar we kunnen verbeteren om de besproken doelstellingen te behalen.

 Voorstel

Aan de hand van onze analyse, presenteren we je een op maat gemaakt voorstel. Dit voorstel sluit netjes aan op je doelstellingen en het budget.

 Implementatie

Klaar voor de start? We bouwen de campagnes op en zorgen dat de doelstellingen en het budget goed op elkaar zijn afgestemd. #LetsGrow 🚀

 Optimalisatie

Vanaf nu analyseren we wekelijks de data en de resultaten. We sturen bij waar nodig om zo de gewenste resultaten continu te kunnen optimaliseren.

Plan je adviesgesprek

Wil je weten waar jouw groeikansen liggen? Onze SEA specialisten zijn benieuwd naar je verhaal en adviseren je graag!

Plan gratis adviesgesprek

Deze klanten gingen je voor

Angro

Dizyn

Q-Wash

Mecurity

Sanitairpakket

Wasserij Boumans