Een greep uit onze projecten

STRATEGIE & UITVOERING

Aesy Liften

In 12 maanden realiseerden we, in samenwerking met De Creatieve Afdeling, ruim 500 kwalitatieve leads voor Aesy Liften.

Lees meer

WORDPRESS WEBSITE & SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Daelmans banket

In samenwerking met DCA realiseerden we de nieuwe website voor Daelmans banket. Met frisse fotografie en een uitstraling die past bij het merk.

WORDPRESS WEBSITE

Keukenplaats

Sinds 2014 werken we prettig samen met Bas en zijn team aan de optimalisatie en het beheer van deze krachtige leadgenerator. Met als resultaat ruim 20.000 leads in 9 jaar tijd.

Lees meer

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Intelligent security

Ruim 900 sollicitaties door middel van: communicatiestrategie, ontwikkeling landingspagina’s, social media webcare en social advertising

Lees meer

ZOEKMACHINE ADVERTEREN & WORDPRESS WEBSITE

Sanitairpakket

Met een innovatief webdesign en inspirerende campagnes kunnen we met deze krachtpatser, in een zeer concurrerende markt, tegen lage kosten leads genereren.

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Fokker Petfood

Door middel van een community van ruim 21.000 mensen en meer dan 1.000 puppypakket aanvragen per jaar, bereikt dit leuke merk efficiënt haar doelgroep.

ZOEKMACHINE ADVERTEREN & WORDPRESS WEBSITE

De Bries

Middels een makkelijk te beheren webshop en een conversiegericht ontwerp realiseerden we een krachtige online basis. Met Google Ads campagnes zorgen we voor een constante stroom aan traffic en sales.

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

Adventure City Rotterdam

Door slimme campagnes en de juiste targeting wisten we de ROAS met 80% te verhogen.

WORDPRESS WEBSITES

Angro

Voor Angro ontwikkelen en beheren we in samenwerking met DCA diverse websites waaronder angro.nl en heatkeeper.nl. Eigentijdse websites, volledig responsive en voorzien conversiegerichte landingspagina’s.

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Wood & Work

In 12 maanden realiseerden we een flinke groei in online sales voor Wood & Work: 150% meer omzet met de inzet van Google Ads. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen lees je in deze case.

Lees meer

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN

De Bildung Academie

Voor deze particuliere universiteit in Amsterdam verzorgen we de social advertising leadcampagnes, met als doel meer aanmeldingen voor de diverse opleidingen.

peakz padel case

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Peakz Padel

Voor dé pay-and-play padel club van Nederland verzorgen we Google Ads campagnes, met als doelen het merk verder uit te bouwen en het verhogen van het aantal online reserveringen.

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN & WEBSITE

Waterschap de Dommel

Via slimme social media campagnes en conversiegerichte landingspagina’s bereiken we jaarlijks meer dan 396.000 waterbazen.

EXPERT REVIEW & MULTICHANNEL MARKETING

Software Solutions

Hoe een expert review heeft geleid tot 30% meer conversies op de website.

Lees meer