Over Keukenplaats

De unieke werkwijze van Keukenplaats is eigenlijk erg simpel. Zowel Keukenplaats als jij willen de keukens goedkoop houden. Dit kunnen zij doordat ze enkel op afspraak werken. Op die manier benutten de adviseurs hun tijd optimaal. Door lage personeelskosten profiteren klanten van de laagste prijs. Daarnaast gelooft Keukenplaats in ongeloofwaardige onderhandelingen (van EUR 30.000 naar EUR 8.000). Je krijgt daarom direct de eerlijke prijs van EUR 7.435,-. Onderhandelen is dus niet nodig.

Keukenplaats levert alleen Duitse keukens. Deze staan bekend om kwaliteit en duurzaamheid – in Duitsland noemen ze dat gründlichkeit. De fabrikanten maken meer dan 5.000 keukens per dag en exporteren naar 64 landen. Kwaliteit is dus een feit!

Ruim 20.000 leads in 9 jaar tijd

Sinds 2014 werken we prettig samen met Bas en zijn team aan de optimalisatie en het beheer van deze krachtige leadgenerator.

Het resultaat

De langdurige samenwerking met Keukenplaats is voor beide partijen een mooi succes. Concreet zorgde de optimalisatie van de website voor het volgende resultaat:

20000

leads in 9 jaar tijd

De opdracht

In 2014 kwam het verzoek vanuit Bas Wouters om hun desktop website om te zetten naar een responsive WordPress website. Toentertijd met als doel om ook de mobiele gebruiker een optimale gebruikerservaring te kunnen geven. Na deze 1.0 versie, wilde Bas verder doorpakken. We implementeerden met ons team een aantal handige technieken om het leadgeneratie proces beter te kunnen monitoren. Daarnaast werd er een integratie met een marketing automation CRM gerealiseerd. Dit alles resulteerde in een efficiënte informatieflow, zodat alle online efforts goed beheerd konden worden.

Keukenplaats groeit in de daaropvolgende jaren uit tot een van de grootste websites in keukenland. In 2017 is het tijd voor de volgende stap. Een nieuwe huisstijl wordt gelanceerd, en daar hoort uiteraard ook een nieuwe website bij. De gebruikerservaring wordt verder geoptimaliseerd, met als ultieme doel de conversie verder verhogen. Dit laatste werd in een aantal kleinere stappen bewerkstelligd. Zo werd exact duidelijk welke efforts een positief effect hadden op het conversiepercentage en welke juist niet. Het resultaat zijn ruim 20.000 leads in 9 jaar tijd.

“In onze markt met een enorme concurrentie heb je een partner nodig die snel schakelt en met je mee vooruit denkt, dit is waarom we voor HashtagMedia hebben gekozen en blijven kiezen”

Bas Wouters / oprichter Keukenplaats