Een greep uit de resulaten

  • 1 euro aan Social Advertising = ruim 12 euro omzet
  • In een korte tijd ruim 30.000 personen binnen de doelgroep bereikt

Over Washin7

Washin7 is uniek; het is de modernste en grootste indoor carwash van Nederland met vestigingen in Eindhoven, Roosendaal en Bergen op Zoom. Volledig overdekt, voorzien van apparatuur van topniveau, met de beste shampoos en hoogwaardige programma’s die ervoor zorgen dat ook uw (bedrijfs)auto weer optimaal schoon is. Washin7 is al sinds 2011 klant bij HashtagMedia en heeft in de afgelopen jaren een mooie (online) groei doorgemaakt.

De Washin7Card
In de afgelopen jaren heeft het Washin7 een groot portfolio aan vaste klanten weten op te bouwen. Een groot deel van deze vaste klanten is in het bezit van een klantenkaart, de Washin7Card.

De Washin7Card is een prepaid pas, waar klanten een tegoed op kunnen zetten, om hiermee tegen gereduceerde tarieven hun auto te kunnen wassen. Om dit systeem een boost te geven, kwam Stefan Felix, operationeel manager, met de vraag wat HashtagMedia voor Washin7 zou kunnen betekenen om het aantal opwaarderingen van de Washin7Card een boost te geven.

De opdracht

Om het aantal opwaarderingen en nieuwe aanvragen van de Washin7Card een boost te geven, heeft Washin7 onlangs een grote opwaardeeractie opgezet. Klanten kregen bij iedere opwaardering vanaf € 50,00 een bonus van 20%. Dit komt neer op minimaal € 10,00 wastegoed cadeau.

De inzet van Social Advertising
Om iedereen met de juiste boodschap te bereiken, hebben we het potentieel bereik verdeeld in verschillende doelgroepen. Personen zónder Washin7Card kregen een andere campagne te zien dan personen die in het bezit zijn van de Washin7Card.

De resultaten

Naast dat er vele nieuwe waspasaanvragen zijn gegenereerd, hebben een groot aantal bestaande klanten hun Washin7Card opgewaardeerd. Met deze campagne is een ROAS (Return On Ad Spend) van ruim 12 behaald. Dit wil zeggen dat iedere geïnvesteerde euro in Social Advertising ruim € 12,00 aan omzet heeft opgeleverd.

Dit wil ik ook!