Social Media adverteren

Bereik je doelgroep via Social Media adverteren. Miljarden mensen maken maandelijks gebruik van platformen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Het maakt dus niet uit welke doelgroep je wilt bereiken: je vindt ze hier.

Lees meer

De voordelen van social advertising

  • Direct meer bereik, traffic, leads en/of sales
  • Specifieke targeting mogelijkheden voor jouw doelgroep
  • Zelf controle over de kosten

Meer dan 300 klanten groeien met onze bewezen methodieken

Plan een Social Advertising adviesgesprek

Of bel ons direct voor gratis advies van onze social advertising-specialisten

social-media-adverteren

Doeltreffend adverteren op social media

Direct resultaat met Social Media adverteren

Middels social advertising kun je op basis van profielkenmerken, activiteiten en interesses van de gebruikers heel specifiek targeten en daarmee je doelgroep heel gericht benaderen.

Naast dat adverteren op social media erg effectief is om een nieuwe doelgroep te bereiken, is het ook erg interessant om mensen te bereiken die online al eens in aanraking met je bedrijf zijn gekomen.

Persoonlijk contact met – en het ontzorgen van de klant staan centraal bij HashtagMedia. Je kan er als ondernemer op vertrouwen dat jouw social advertising campagnes in goede handen zijn.

Een gecertificeerde specialist verzorgt voor jouw bedrijf of organisatie de campagnes. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij dat ook kan doen!

Plan een adviesgesprek

Veel gestelde vragen over adverteren op Social Media

Social media adverteren is het adverteren op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Middels betaalde campagnes kun je zeer specifiek jouw doelgroep bereiken. De verschillende platformen bieden een breed scala aan targeting mogelijkheden. Als je deze mogelijkheden goed inzet, levert je dat meer traffic, leads en sales op!

In principe kan iedereen berichtje promoten; maar om écht het maximale uit je budget te halen heb je een expert nodig. Onze gecertificeerde specialisten hebben de benodigde kennis en ervaring om jouw campagnes optimaal te laten renderen. Zij zijn hier op dagdagelijkse basis mee bezig en na ruim 12 jaar en honderden campagnes weten zij ondertussen wel wat werkt en vooral wat niet werkt!

Net als bij adverteren op Google zijn de kosten tweedelig. Het betreffende social media platform brengt de advertentiekosten in rekening. Wij brengen kosten in rekening voor het opzetten, beheren en optimaliseren van je campagnes. Wij werken met een minimum van € 400 aan advertentiebudget per maand en beheer kan al vanaf 1 uur per week. Uiteraard is het afhankelijk van het aantal platformen én het aantal campagnes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis groeigesprek aan!

Succesvol adverteren op Social Media in 5 stappen

Met onze bewezen methodieken zorgen we dat jouw online campagnes rendement gaan opleveren. Daarvoor hanteren we 5 stappen: