Groei door met een converterende WordPress website

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden conversiegerichte WordPress websites. Met bewezen methodieken leggen we het fundament voor succesvolle online marketing campagnes. De basis voor je online succes.

Lees meer

De voordelen van onze WordPress websites

  • Conversiegericht design
  • Krachtige SEO integraties
  • Leadgenerator voor je sales

Meer dan 300 klanten groeien met onze bewezen methodieken

Plan een website adviesgesprek

Of bel ons direct voor gratis advies van onze WordPress specialisten

WordPress-websites-voorbeeld

De basis voor je online succes

Een WordPress website die echt presteert

WordPress is ontworpen voor iedereen, met een duidelijke nadruk op prestaties, veiligheid en gebruiksgemak. Daarom kiezen wij voor WordPress. Wij zijn van mening dat een goed CMS moet werken met minimale efforts, zodat we ons samen kunnen focussen op de realisatie van een slimme website.

De basis WordPress software is dan ook eenvoudig en voorspelbaar, waardoor we zonder torenhoge kosten conversiegerichte websites kunnen bouwen. Maar nog belangrijker, het biedt krachtige en flexibele functies voor het fundament van je online groei.

Meer weten over dit veelzijdige CMS en onze werkwijze?

Plan een adviesgesprek

Veel gestelde vragen over WordPress websites

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kan bouwen en onderhouden. In 2003 begon WordPress als simpel blog-systeem, waarin de website enkel de laatste blog berichten kon tonen. Nu, bijna 20 jaar later, is WordPress uitgegroeid tot het populairste CMS ter wereld. Ruim 65% van de websites wereldwijd maakt gebruik van dit krachtige CMS.

Met WordPress als motor van je website, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Dit veelzijdige CMS is uitermate geschikt voor veeleisende websites en moderne webshops. Daarnaast zijn er handige integraties mogelijk met tools zoals HubSpot, ActiveCampaign en MailChimp.

Vrijwel iedereen kan een basis WordPress thema installeren en voorzien van content. Daar heb je geen online marketing bureau voor nodig. Onze kennis en kunde zit in de realisatie van een website die aanzet tot acties. Zo kun je een concurrerend voordeel creëren en zorgen dat je website beter presteert. Kortom: meer website bezoekers, meer leads en meer sales.

WordPress websites kunnen met een standaard thema worden gemaakt of middels een maatwerk oplossing. Een standaard thema is goedkoper dan maatwerk: we hoeven immers geen geheel thema op te bouwen. Dat scheelt tijd en geld. Echter kan dit in sommige gevallen leiden tot beperkingen in het design en uiteindelijk de uitstraling die je wilt nastreven. Wil je dus een flexibele oplossing, die toekomstbestendig is, dan adviseren wij een maatwerk oplossing.

Het laten bouwen van een converterende website in een standaard thema kan al vanaf 720 euro. Een volledige maatwerk oplossing is mogelijk vanaf 7.500 euro. Dat zijn investeringen die terugverdiend moeten worden. Onze conversiegerichte websites dragen daarom bij aan meer website bezoekers, meer leads en meer sales.

Jazeker! Met de zeer populaire SEO plugin van Yoast beschik je over efficiënte tools voor het optimaliseren van je blogs en pagina’s. Verder kan Yoast SEO gerelateerde zoekwoorden, synoniemen van zoekwoorden en verschillende woordvormen van je zoekwoorden herkennen. Hierdoor kun je natuurlijker schrijven en wordt het gemakkelijker om je inhoud voor het publiek en de zoekmachines te optimaliseren.

Succesvolle WordPress websites in 5 stappen

Met onze bewezen methodieken realiseren we succesvolle websites. Daarvoor hanteren we 5 stappen: