Adverteer in zoekmachines

Vergroot je online succes met Google Ads & Bing. Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten zoeken in de 2 grootste zoekmachines. Met als resultaat meer website bezoekers, leads en sales.

Lees meer

De voordelen van zoekmachine adverteren

  • Jouw product of dienst bovenaan in de zoekmachine
  • Direct meetbare resultaten
  • Specifieke targeting mogelijkheden voor jouw doelgroep
  • Zelf controle over de kosten

Meer dan 300 klanten groeien met onze bewezen methodieken

Plan een Google Ads groeigesprek

Of bel ons direct voor gratis advies van onze Google Ads-specialisten

Doeltreffend adverteren in Google & Bing

Optimaal resultaat met adverteren

Adverteren in zoekmachines is een belangrijk onderdeel van een doeltreffende online marketing strategie. Met zoekmachine advertenties zorg je er voor dat je op relevante zoekwoorden direct zichtbaar bent voor je doelgroep. Daarbij geldt hoe hoger je staat, hoe meer traffic je kunt genereren. Dit resulteert in meer leads, sales en uiteindelijk meer omzet.

Door jarenlange ervaring zorgen onze specialisten dat alles optimaal staat ingesteld, met als doel een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget (ROAS). We ontwikkelen daarvoor op maat gemaakte campagnes die te allen tijde schaalbaar zijn.

Benieuwd naar jouw groeimogelijkheden? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Plan een groeigesprek

Reviews op Trustpilot

Uitstekend

Veelzijdig en no-nonsense

In eerste instantie hebben ze onze website gebouwd en sinds 4 maanden voeren ze ook onze campagnes uit op social media en Google. Het is vooral de pro-active houding die mij erg aanspreekt.

Timesteps

Inmiddels al 5 jaar tevreden klant

Inmiddels al 5 jaar tevreden klant bij Hashtaqmedia. Communicatie verloopt altijd soepel, er wordt goed meegedacht en het snelle schakelen is erg prettig!

Adventure City

Klantgerichte organisatie met kwaliteit service

Een klantgerichte organisatie die kwaliteit service op maat aanbiedt. Toegankelijk, persoonlijk en kennis van zaken. Al jaren een prettige samenwerking.

Kindertuin

Fijn online marketing bureau

Fijn online marketing bureau, met verstand van zaken. Samen met HashtagMedia hebben we mooie groeicijfers weten te realiseren.

BSU

Veel gestelde vragen over zoekmachine adverteren

Google Ads is hét online advertentieprogramma van Google. Je zorgt hiermee dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf. Google biedt hiervoor diverse advertentiemogelijkheden:

  • In Google – via Search- of Shopping campagnes
  • Met (dynamische) display campagnes
  • Met app marketingcampagnes

Wil je meer rendement uit je campagnes of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om met Google Ads meer omzet te genereren?

Door jarenlange ervaring zorgen onze specialisten dat je campagnes optimaal draaien, met als doel een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget (ROAS). Wat resulteert in meer website bezoekers, leads en sales.

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads is tweeledig. Aan de ene kant betaal je Google voor elk resultaat dat je ontvangt vanuit de zoekmachine, bijvoorbeeld een website klik of telefoontje. Aan de andere kant betaal je ons voor het bouwen, beheren en optimaliseren van je Google Ads campagnes. Onze specialisten zorgen daarbij voor een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget. Met als ultiem doel, het beste online resultaat voor jou.

De exacte kosten hangen af van de grootte van je account, je wensen en het advertentiebudget dat je wilt inzetten. In een gratis adviesgesprek maken we graag een vrijblijvende inschatting, aangepast op jouw wensen en behoeften.

Succesvolle campagnes in 5 stappen

Met onze bewezen methodieken zorgen we dat jouw online campagnes rendement gaan opleveren. Daarvoor hanteren we 5 stappen: