Jouw bedrijf is er voor jouw klanten. Bouw met Facebook een relatie met ze op, bereik nieuwe mensen en verhoog uiteindelijk jouw omzet. Meer dan een miljard mensen reageren wereldwijd elke dag gemiddeld zo’n 4 miljard keer op een Facebook fanpagina. Wanneer je duidelijk aanwezig bent op Facebook, maakt jouw bedrijf deel uit van die interactie en heb je toegang tot de meest intensieve soort reclame; van mond tot mond.

Advertenties

Facebook advertenties zijn betaalde berichten van bedrijven, waaraan sociale context over vrienden kan worden toegevoegd. Op deze manier kun je op een laagdrempelige wijze jouw doelgroep aan jouw Facebook fanpagina binden. Het opbouwen van een online community helpt daarmee jouw doelen als branding, bereik, sales en leads te behalen. Daarnaast geven mensen die jouw pagina leuk vinden, als klant gemiddeld twee keer zo veel uit als mensen die niet via Facebook met jouw bedrijf in contact staan.

Het juiste publiek bereiken

Facebook advertenties bieden de mogelijkheid om zeer gericht de juiste doelgroep te bereiken. Zo kunnen wij onder andere filteren op interesses, opleidingen en demografische en geografische gegevens. Dit maakt het mogelijk om bredere groepen mensen te selecteren op basis van hun activiteiten (bijvoorbeeld; Koken), familiestatus (bijvoorbeeld; Ouders) of muziekgenres (bijvoorbeeld; Jazz). Hierdoor ben je altijd verzekerd van een duidelijk afgebakende doelgroep.

Met meer dan 8,5 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook met voorsprong het grootste sociale netwerk in Nederland. Dit biedt ook voor jouw organisatie legio kansen. Meer weten? Ontvang een gratis advies.

Bel ons team direct voor een gratis advies

0411 658074
Altijd op de hoogte van het laatste HashtagMedia nieuws? Volg ons op Facebook!