All-in-One Inbound Marketing oplossing

We helpen je meer traffic te genereren, leads te converteren en je klanttevredenheid te verhogen.

Juiste content voor je doelgroep

Met een contentstrategie die zich aanpast aan de manier waarop modern zoeken werkt, maken we meer content waarnaar jouw ideale prospecten hunkeren en maken het vervolgens onmogelijk voor hen om het te missen.

Doeltreffende CTA’s

Call-to-actions waar je bezoeker daadwerkelijk op klikken. Goede CTA’s zijn immers de toegangspoort tot het verhogen van het aantal conversies op je website.

Advertenties meten

Volg de ROI van je Facebook- en AdWords-advertenties met precisie en nauwkeurigheid en stop met worstelen om je advertentie uitgaven te rechtvaardigen.

Marketing Automation

Laat je leads hun eigen pad vinden om op het juiste moment te converteren en sluit daardoor meer deals. Met Marketing Automation kun je daarnaast e-mails, blogs en aanbiedingen uitserveren die geoptimaliseerd zijn voor je buyer persona’s.

Meer gekwalificeerde leads

Gebruik geoptimaliseerde landingspagina’s om meer bezoekers van je website te abonneren op e-maillijsten, webinars, gratis proefversies, demo’s, video’s en meer.

Meer tevreden klanten

Verander klanten in echte fans en promotors, door waarde na de aankoop te blijven leveren.

Waarom Inbound Marketing?

Met Inbound Marketing is het je doel om nieuwe prospects naar je bedrijf te trekken, op grote schaal met hen te verbinden en hen individueel te verrijken. Je werkt samen met je verkoop- en serviceteams om het vliegwiel effectief te laten draaien en daarmee je bedrijf te laten groeien.

Waarom kiezen voor HashtagMedia?

  • Gratis adviesgesprek met een van onze specialisten
  • Ervaren team van online marketeers
  • Actief sinds 2011
  • Gevestigd midden in de brainport driehoek van Nederland
  • Samen online groeien; wij complementeren je team

” Uitstekende communicatie en een snelle opvolging zijn een must in online overtuigen. Door onze samenwerking met HashtagMedia zijn wij in staat elk jaar mooie groeicijfers te realiseren. “

Bas Wouters

Kunnen wij je helpen?

Ontdekken hoe we je marketing activiteiten structureel naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag een gratis adviesgesprek aan. We helpen je graag verder!

Bel ons team direct voor een gratis advies