Over ons

In 2011 richtten Willem Jan en Joris HashtagMedia op. Zij besloten de door hun opgedane kennis op het gebied van Social Media, online marketing en strategisch management te bundelen in één concept; HashtagMedia was geboren. De mix van parate kennis, flexibiliteit en een frisse blik op zaken maken het concept tot een inventief en up-to-date aanbod voor organisaties die de mogelijkheden van Websites, Apps, Social Media & Social Advertising doeltreffend willen benutten.

renders_fotografie_07158-Large-blackwhite

Betrokken

Ons team denkt mee met de klant. We houden korte lijnen en zijn helder in onze communicatie. Om dit te bewerkstelligen spreken we regelmatig met onze klanten af om persoonlijk af te kunnen stemmen wat er nodig is om het bedrijf te laten innoveren en vooruit te laten gaan.

Flexibel

We staan graag op het juiste moment klaar voor onze klanten, zodat we op de nieuwste ontwikkelingen in kunnen springen. Wij zijn mede hierom zo flexibel. Online succes hangt voor een groot deel af van de juiste timing en deze willen we zo goed mogelijk benutten.

Creatief

Creativiteit is van cruciaal belang voor een goede uitwerking van de ideeën die tijdens het proces ontstaan. Wij helpen hier graag bij door onze expertise over visualisatie en communicatie te delen en tot stand te brengen. In combinatie met onze technische kennis is geen uitdaging ons te gek.

Luisterend oor

Luisteren is het nieuwe spreken. Een steeds complexere online wereld vraagt om een luisterend oor. Wij zijn dit voor onze klanten. We luisteren naar de wensen van de klant en weten dit op de juiste manier te vertalen in een online omgeving.

Competent

We voeren niet alleen maar uit, we adviseren onze klanten ook. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten op de juiste momenten adviseren en eventueel bijsturen. Op deze manier ben je verzekerd van de beste informatie op het juiste moment.

Meer weten over de kansen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op en ontvang een gratis en vrijblijvend advies.

Bel ons team direct voor een gratis advies

0411 658074
Altijd op de hoogte van het laatste HashtagMedia nieuws? Volg ons op Facebook!