Pinterest Adverteren

pinterest-adverteren

Pinterest adverteren: de kansen. De concurrentie online is tegenwoordig groot en daarom is het van belang om je goed te profileren op de markt. Dit kun je in de eerste plaats doen door je business op een slimme manier te profileren. Die mogelijkheid kun je aangrijpen middels online adverteren. Er zijn veel verschillende social media platformen waar je kunt adverteren. Je kunt tegenwoordig ook op Pinterest adverteren. In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in. We bespreken eerst de voordelen van adverteren via dit platform. Vervolgens gaan wij in op de voordelen van onze service.

De voordelen van Pinterest adverteren

  • Jouw producten goed zichtbaar op Pinterest
  • Direct meetbare resultaten
  • Specifieke targeting mogelijkheden voor jouw doelgroep

Meer dan 300 klanten groeien met onze bewezen methodieken

Gratis Pinterest ads groeigesprek

Of bel ons direct voor gratis advies van onze Pinterest Ads specialisten

Een groot bereik met Pinterest Ads

Het voordeel van Pinterest is dat je daarmee veel mensen tegelijkertijd kunt bereiken. Dit komt omdat er nog weinig concurrentie aanwezig is. Het is een tamelijk uniek platform en daarom moet je er nu van profiteren. Pinterest is zeer populair en de kans is dan ook groot dat meerdere concurrenten zich uiteindelijk op dezelfde wijze gaan profileren. Een ander voordeel van Pinterest is dat je daarmee gemakkelijk je doelgroep kunt bereiken. Pinterest geeft voorstellen op basis van interessegebieden en daarmee bereik je dus mensen die reeds geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Mogelijkheden voor elk gewenst doel

Bewustwording
Vergroot je online bereik en zorg voor meer bewustzijn over je merk

Overweging
Trek meer gebruikers naar content op of buiten Pinterest

Conversies
Genereer meer online verkoop of stimuleer je leadgeneratie

Offline verkoop
Trek meer klanten naar je winkel

adverteren-pinterest

Lage kosten per klik

Je bent ongetwijfeld bewust van het feit dat veel platforms werken met kosten per klik. Dit is enerzijds zeer voordelig, want op die manier betaal je geen onnodige kosten voor weergaves. Tegelijkertijd heeft dit als nadeel dat het flink kan oplopen qua kosten. Bovendien is niet elke klik ook een mogelijke klant. Het voordeel van Pinterest, in vergelijking met andere platforms, is dat prijs per klik relatief laag ligt. Heb je een beperkt budget voor campagnes? In dat geval is het ideaal om via dit platform te adverteren.

Vroegtijdig in beeld met Pinterest adverteren

Als bedrijf is het niet alleen van belang om je producten en diensten te promoten, maar tegelijkertijd is het ook van belang om naamsbekendheid op te bouwen. Dankzij dit platform kun je als bedrijf vroegtijdig in beeld komen bij mogelijke klanten. Veel consumenten kijken eerst op Pinterest voordat ze besluiten een product of dienst af te nemen.

Functionele statistieken bij Pinterest adverteren

Wanneer je op Pinterest gaat adverteren dan word jij voorzien van handige tools, zodat jij bruikbare statistieken kunt bekijken. Je kunt bijvoorbeeld een vergelijking maken tussen betaalde pins en gratis pins om te kijken hoeveel effect de campagne heeft. Je kunt ook zien hoeveel kliks je advertentie hebben opgeleverd. Dankzij deze informatie kun je snel inspelen en je campagne optimaliseren.

Pinterest Ads: hulp nodig?

Uiteraard kun je ervoor kiezen om zelf te adverteren, maar je kunt het ook aan ons uitbesteden. Als online marketingbureau hebben wij veel ervaring. We helpen je dan ook graag met het opzetten van een goede campagne. Wij kunnen in de eerste plaats ondersteuning bieden, maar tegelijkertijd kunnen wij ook een gehele campagne voor je opzetten.