fbpx
 

Fokker Diervoeders

Fokker Diervoeders, is een vooraanstaand leverancier van honden- en kattenvoeders, welke onder de merknaam Fokker worden verkocht in heel Europa. Al sinds de oorsprong van het bedrijf, is het uitgangspunt: “het aanbieden van betaalbare, hoogwaardige kwaliteitsproducten”.

Onder invloed van de hoge eisen, die de huidige honden- en kattenbezitter aan de voeding stelt, maakt Fokker diervoeders altijd gebruik van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Via kennels en cattery`s vindt voortdurend onderzoek plaats naar de verteerbaarheid en acceptatie van de voeding, vachtontwikkeling en bijvoorbeeld de invloed van voeding op het gebit.

fokker_omslag

Projectomschrijving

Via Link Ontwerpers komt het team van Fokker diervoeders bij HashtagMedia met de vraag hoe zij meer uit hun Facebook fanpagina kunnen halen. Op dat moment heeft de pagina van Fokker diervoeders slechts 200 fans en wordt het nog niet actief ingezet als marketingkanaal. Vanuit daar zijn we met een Social Media beheer abonnement aan de slag gegaan.

Inmiddels bestaat de community op Facebook uit ruim 9.000 fans, worden er maandelijks via Facebook met advertenties en organische berichten 100.000 mensen bereikt en groeit het aantal pagina likes elke maand met +/- 1.000. Ook het aantal reacties en likes op berichten zijn fors omhoog gegaan. Dit laat zien dat de geworven fans ook echt betrokken zijn bij het merk.

Meer weten? Bel ons