Pieter Henket

Pieter Henket verhuisde in 1998 naar New York, de stad waar hij naartoe om te gaan studeren aan de Film Academy. Uiteindelijk was het toch niet de film- maar de fotocamera die hem het internationale succes bracht. In 2008 maakte Pieter Henket een foto van popicoon Lady Gaga, die uiteindelijk de cover van haar debuutalbum werd. Het betekende de doorbraak van Pieter Henket als internationaal erkende fotograaf.

Henket was met zijn tentoonstelling “The Way I See It” onder andere te zien in ‘Het OOG’, de nieuwe opbouw van Museum de Fundatie. Deze werd in 2013 door prinses Beatrix geopend.

Projectomschrijving

Voor Pieter Henket ontwikkelde HashtagMedia een krachtige responsieve website, die zeer geschikt is voor het presenteren van het werk van deze glamourfotograaf. Zo ziet het online portfolio er altijd optimaal uit, op welk apparaat de website dan ook bekeken wordt. Het minimalistische en strakke ontwerp van de site zorgen er tevens voor dat de foto’s duidelijk op de voorgrond staan, waardoor bezoekers niet onnodig worden afgeleid.

www.pieterhenket.com

Bel ons team direct voor een gratis advies

0411 658074