fbpx
 

Saris & Partners

Saris & Partners is als bedrijfsmakelaar voor klanten een deskundige zakenpartner. De medewerkers hebben dan ook altijd tot doel objectief en onafhankelijk te adviseren en handelen.

Saris & Partners Makelaars gaat met de tijd mee. Dat doen zij door te investeren in techniek en in mensen. Mensen die uw belang als hoogste doel beschouwen. Die u adviseren alsof het uw grootste aandeelhouder is, zonder uiteraard op uw stoel te gaan zitten. Door de vele gesprekken met ondernemers, banken, accountants, belastingdienst etc. die zij de afgelopen jaren hebben gevoerd, hebben zij een uitstekend gevoel ontwikkeld voor zaken doen.

Projectomschrijving

Voor Saris & Partners converteerde HashtagMedia een op maat gemaakt ontwerp van NTWRP naar een moderne, responsive WordPress site. Het resultaat is een website met de nieuwste functies. Onder andere de uitgebreide filter met Google Maps integratie maakt het voor de bezoeker makkelijk om snel en overzichtelijk een pand naar wens te zoeken. Daarnaast zijn er een aantal nieuwtjes toegevoegd, zoals de share button van Whatsapp en functies die vergelijkbare panden zoeken op basis van m2 en locatie. Ontdek de mogelijkheden en oordeel zelf op:

www.sarisenpartners.nl

Meer weten? Bel ons