Vooruitzenden

Vooruitzenden is een snelgroeiende intermediair. Zij zijn mensen die blij worden van een succesvolle match! Zij gaan voor een tevreden medewerker en een compliment van een opdrachtgever.
Als groeiende intermediair geloven zij in een rol als ideale bruggenbouwer. Zij gaan voor de perfecte match. Daarvoor halen ze het beste uit henzelf én uit de mensen die hen hun loopbaan toevertrouwen. Bovendien maken zij bedrijven succesvol omdat ze werken met hun gemotiveerde en ambitieuze krachten. Zij delen de droom van succes met de mensen en bedrijven waarvoor zij werken.

Projectomschrijving

HashtagMedia ontwikkelde voor Vooruitzenden een frisse responsive WordPress site. Op de homepagina wordt gebruik gemaakt van een krachtige “one page” oplossing. Waardoor de bezoeker snel een duidelijk beeld krijgt van de kernwaarden waar Vooruitzenden voorstaat. De rest van de website heeft een strakke en moderen opbouw, wat goed aansluit op de nieuwe huisstijl van dit snelgroeiende bedrijf. De beheerders van Vooruitzenden kunnen in de backend eenvoudig vacatures toevoegen. Zo blijft hun aanbod makkelijk up to date.

www.vooruitzenden.nl

Bel ons team direct voor een gratis advies