Meer rendement uit Social Advertising

Gecertificeerde professionals halen het maximale uit je social campagnes.

Groter bereik

Met de juiste advertenties op het juiste kanaal vergroot je het bereik binnen je doelgroep én breid je zo de online aanwezigheid van je merk sneller uit.

De juiste targeting

Target je social media advertenties op basis van locatie, leeftijd, geslacht, interesses, demografische gegevens, gedrag en connecties en realiseer de beste resultaten.

Meetbaar succes

Iedere euro van je social advertentiebudget kan worden verantwoord. Adverteren met een duidelijke ROI. 

Redelijke advertentiebudgetten

Kies voor advertentiedoelstellingen die werken binnen je budget en stel een aangepast budget in op basis van wat je bedrijf nodig heeft. Adverteren op social media kan al vanaf 1 euro per dag.

Adverteren op maat

Social advertising biedt een reeks advertentiedoelstellingen, zodat je de optie of opties kunt kiezen die het beste aansluit(en) op je behoeften en zakelijke doelstellingen.

Heldere rapportage

Door statistieken rondom alle social media activiteit bij elkaar te brengen, zijn we in staat te controleren of de doelstellingen zijn behaald. Op basis van deze inzichten sturen we bij en optimaliseren we de advertenties.

Waarom Social Advertising?

Adverteren op Social Media is buitengewoon interessant vanwege de specifieke targeting mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je als merk zeer relevant kunt adverteren. Je specifieke doelgroep bereiken op het juiste moment met de juiste boodschap!

Omdat online (bijna) alles meetbaar is, is het eenvoudig om inzichtelijk te maken wat er met het advertentiebudget gebeurd. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om strategische budgetkeuzes te maken!

Waarom kiezen voor HashtagMedia?

  • Gratis adviesgesprek met een van onze specialisten
  • Gecertificeerde online marketeers
  • Meetbaar succes
  • Meer dan 600 anderen gingen je voor
  • Actief sinds 2011
  • Persoonlijk en direct contact
  • Gevestigd midden in de brainport driehoek van Nederland
  • Samen online groeien

” I-KOOK is een snelgroeiend bedrijf met inmiddels 20 keukenshowrooms door heel Nederland. Social advertising zorgt naast een groot bereik binnen onze doelgroep, voor een groei in het aantal leads. “

Roel Oostra – I-KOOK

Kunnen wij je helpen?

Ontdekken hoe Social Advertising kan bijdragen aan je online succes? Vraag een gratis advies aan. We helpen je graag verder!

Bel ons team direct voor een gratis advies