Social Media training

Wil je als organisatie Social Media gaan inzetten? Of ben je hiermee al bezig en wil je weten of je op het goede spoor zit? Dan is de Social Media training van HashtagMedia een geschikte uitkomst!

Waarom een Social Media training?

Onzorgvuldig omgaan met Social Media kan averechts werken en dan kun je voor onaangename situaties komen te staan. Dat is iets wat voorkomen kan worden met de juiste training en begeleiding van jouw mensen.

Via een vooraf overeengekomen traject leren wij jouw werknemers omgaan met sociale platformen. We creëren bewustzijn over de gevaren van Social Media en laten zien hoe er binnen de organisatie zo effectief mogelijk mee kan worden gewerkt. Dit resulteert in een buitengewoon duidelijk inzicht in de laatste Social Media ontwikkelingen en kansen die er voor jouw organisatie zijn.

Til jouw Social Media activiteiten naar een hoger niveau!

De training

De Social Media training is geschikt voor mensen in de marketing of communicatie, maar uiteraard ook voor werknemers die in het algemeen meer willen weten over Social Media, wat het nut is van Social Media en welke mogelijkheden Social Media allemaal biedt. We behandelen onder andere de soorten en vormen van Social Media en hoe je Social Media kunt inzetten voor marketing- of communicatiedoeleinden. Daarnaast breng je de theorie gedurende de trainingen, aan de hand van een aantal cases, direct in de praktijk.

Het resultaat; jouw eigen succesvolle Social Media aanpak.

Onze Social Media trainingen worden gegeven door bekwame internet marketeers en bieden jou een doelmatige aanpak om Social Media toe te passen.

Neem voor meer informatie over een Social Media training contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met je in!

Bel ons team direct voor een gratis advies

0411 658074
Altijd op de hoogte van het laatste HashtagMedia nieuws? Volg ons op Facebook!