PROFI-SEC
Monkeytown
Waterschap
Kindertuin
I-KOOK
Washin7
Monkeytown
PROFI-SEC
Kindertuin
Waterschap

Je Social Media kanalen beheerd door gecertificeerde specialisten

Van strategie tot content creatie, social advertising en webcare. Wij nemen het graag voor ieder merk uit handen. Vanaf 299 euro per maand.

Sterke online branding

Door krachtige online branding zorgen we ervoor dat je merk altijd herkenbaar is voor de doelgroep, op welk kanaal dan ook. Inspirerende content in de huisstijl van je merk maakt van volgers échte fans!

Waardevolle interacties

Traffic is goed, maar interactie is beter! Veel likes of kliks wegen niet meer op tegen échte waardevolle interacties met je merk. Niet alleen zorgt het voor meer betrokkenheid, het zorgt ook voor een virale verspreiding op Social Media.

De juiste tone of voice

Tone of voice is niet wát je zegt, maar hóe je het zegt. En hoe je klinkt is nóg bepalender voor de merkbeleving dan hoe je eruitziet. Geef het gezicht van je merk dus ook een eigen stem. Ons team helpt je die stem te vinden.

Maximaal rendement binnen je doelgroep

We spreken je doelgroep op het juiste kanaal, met de juiste boodschap aan en behalen een maximaal rendement uit je Social Media efforts.

Meer conversies

Social Media wordt steeds meer conversiegericht en vragen om een strategische aanpak. Door middel van het vaststellen van de conversiedoelen van je merk, maken we ze meetbaar én haalbaar.

Heldere rapportage

Door statistieken rondom alle Social Media activiteit bij elkaar te brengen, zijn we in staat te controleren of de doelstellingen zijn behaald. Op basis van deze inzichten sturen we bij en optimaliseren we de content.

Waarom Social Media uitbesteden?

Social Media biedt de kans om een unieke relatie opbouwen met je doelgroep. Door goed te luisteren en monitoren breng je de behoeften van je doelgroep in kaart en kun je ze snel en efficiënt bereiken.

Met de juiste content werk je aan je (online) zichtbaarheid, naamsbekendheid, imago en bouw je een waardevolle community op met veel bereik. Daarnaast zorgt een Social Media strategie voor een boost in websiteverkeer, meer conversies én verandert je volgers in ambassadeurs van je merk.

Waarom kiezen voor HashtagMedia?

  • Gratis adviesgesprek met een van onze specialisten
  • Abonnement vanaf 299 euro per maand
  • Gecertificeerde online marketeers
  • Meer dan 600 anderen gingen je voor
  • Actief sinds 2011
  • Persoonlijk en direct contact
  • Gevestigd midden in de brainport driehoek van Nederland
  • Samen online groeien

Effectief en betaalbaar

Groot of klein, we maken de kracht van Social Media voor iedereen toegankelijk.

Contact opnemen

Vraag een gratis adviesgesprek aan of bel ons op:

0411-658074
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag, 9:00-17:00

299

per maand

Ideaal voor bedrijven die meer bereik willen behalen.

2 Social Media kanalen (bijv. Facebook & Instagram)

Content creatie

2 berichten per kanaal, per week

Monitoren

Maandelijkse rapportage

499

per maand

Ideaal voor bedrijven die meer leads willen genereren.

2 Social Media kanalen (bijv. Facebook & Instagram)

Content creatie

3 berichten per kanaal, per week

Monitoren

Maandelijkse rapportage

1 advertentie campagne

Op zoek naar een ander pakket?

In overleg met een van onze online specialisten bieden we je graag een pakket op maat aan. Volledig op jouw wensen afgestemd.

” Washin7 is de modernste en grootste indoor carwash van Nederland. Met de professionele inzet van Social Media vergroten we het bereik binnen onze doelgroep, wat aantoonbaar lijdt tot meer klanten. “

Frank Vekemans – Washin7

” Fokker ontwikkelt al 40 jaar superieure voeding voor honden en katten. Door krachtige content gericht op de juiste doelgroep, bereiken we jaarlijks ruim 500.000 potentiële klanten. “

Kunnen wij je helpen?

Ontdekken hoe we je Social Media kanalen naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag een gratis advies aan. We helpen je graag verder!

Bel ons team direct voor een gratis advies