Het inzetten van social video op Facebook en Instagram om je merk naar een hoger niveau te tillen? Dat kan. Sterker nog: social video is meer en meer dé manier die zorgt voor een lange en hechte band met bestaande en potentiële klanten.

Met een social video zet je jouw merk goed neer, zonder dat de kijker het gevoel krijgt dat je naar een reclameboodschap of salespitch zit te kijken.

Waar veel ondernemers hun bedrijfsfilm op Social media zetten. Heeft onderzoek echter uitgewezen dat de gebruiker op Social Media daar niet op zit te wachten. De kijker van nu verlangt vooral bruikbare content op Social Media, en beslist geen reclameboodschappen.

Social video voorbeelden

Video’s, je wordt er elke dag mee overvoerd. Maar niet elke video zal iets toevoegen of opvallen. Een goede social video valt wél op en dan liefst vanwege én de content én het concept. Iedere social video vraagt dan ook om een bepaalde aanpak, een specifieke werkwijze. Het maken van een social video is dus echt maatwerk.

Belangrijk bij het maken van een social video is om onmiddellijk de aandacht van de kijker te hebben en die aandacht vast te houden. In het wegkliktijdperk zijn de eerste seconden van je video ontzettend belangrijk; een krachtige video zonder te veel merkinformatie, maar wel met de juiste sfeer en beleving.

Social video laten maken?

We zijn in staat om het gehele traject van conceptontwikkeling tot aan het publiceren te verzorgen. Jij hebt hier geen omkijken naar en binnen een kort tijdsbestek beschik je over krachtige video’s die uiterst geschikt zijn voor Social Media kanalen.

Ook Social video’s inzetten? Maak een gratis afspraak!

Bel ons team direct voor een gratis advies

0411 658074
Altijd op de hoogte van het laatste HashtagMedia nieuws? Volg ons op Facebook!