Wist je dat:

  • van de 4 bezoekers, één jouw website al na 4 seconden laadtijd verlaat?
  • de website-conversie per seconde laadtijd met 7% daalt?
  • de Google-ranking minder wordt naarmate de website langzamer laadt?

Kortom, de laadtijd van WordPress oefent invloed uit op het uiteindelijke doel van jouw website en het optimaliseren ervan kan in veel gevallen als een goede investering worden beschouwd.

Trage WordPress site? Wij bieden een oplossing!

Nu beschouwen sommigen WordPress eenvoudigweg als traag: als opensourcesoftware is het immers gratis en daardoor kent het beperkingen op het vlak van snelheid. Dit is echter niet juist en een trage WordPress website kan wel degelijk geoptimaliseerd worden, waarmee de laadtijd van WordPress flink verbetert. Door het opensourcesoftware-karakter, kun je als gebruiker zelf het een en ander ondernemen door gebruik te maken van de opties die WordPress biedt. Dit verlangt wel een tijdsinvestering en de nodige technische expertise. Word je een beetje zenuwachtig van termen als caching, plugins en PHP? Dan kun je ervoor kiezen jouw site door ons te laten optimaliseren.

Ga voor een snellere laadtijd!0%

Wanneer je gebruik maakt van onze expertise, dan haal je het maximale uit jouw WordPress website. Door onze ervaring weten wij precies hoe wij de laadtijd van jouw WordPress website optimaal kunnen verbeteren, in de meeste gevallen zelfs met maar liefst tot 300%! En dit kan al vanaf €50 per website. Een uitstekende investering gezien het snelle surfgedrag van de huidige internetbezoekers!

Bel ons team direct voor een gratis advies

0411 658074
Altijd op de hoogte van het laatste HashtagMedia nieuws? Volg ons op Facebook!