Website op maat

HashtagMedia is gespecialiseerd in het bouwen van eigentijdse websites. Wij geven elke website een professionele look & feel met een prettige interface die voldoet aan de verwachtingen van gebruikers.

Advies op maat

Het kan zijn dat je specifieke wensen hebt wat betreft de stijl of functionaliteit van een nieuwe website. HashtagMedia helpt je in dat geval bij het maken van een professionele website op maat. In goed overleg bepalen we van te voren hoe de website die jij voor ogen hebt zal worden ontwikkeld. Vervolgens bouwen wij een professionele website of webshop in de gewenste huisstijl, met de teksten en afbeeldingen die bij jouw bedrijf of organisatie passen. Uiteraard wordt de website meteen zoekmachine vriendelijk gebouwd.

Vormgeving op maat

Voor maatwerk laten wij de websites door onze grafisch ontwerpers vormgeven. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online design en dragen altijd zorg voor een resultaat dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je de website zelf vormgeeft en het ontwerp als .psd of .ai bestand aanlevert. In dat geval kunnen wij deze converteren naar een werkende website, met of zonder CMS (bijvoorbeeld WordPress).
De door HashtagMedia geleverde .html, .css, en .js bestanden zijn volledig W3C Valid en worden door ons zorgvuldig in alle populaire browsers getest.

Responsive design

Wij ontwikkelen altijd responsive websites. Responsive design is de nieuwe standaard: ongeacht het formaat van het beeldscherm schaalt de website naar de resolutie van het gebruikte apparaat. Zo wordt de website altijd optimaal weergegeven waardoor bezoekers zich nooit meer zullen ergeren aan onoverzichtelijkheid of onleesbaarheid. Een responsive website is dus klantvriendelijk, maar heeft daarnaast een belangrijk voordeel. Sinds april 2015 zorgt Google dat websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten hoger eindigen in de zoekresultaten. Een voordeel dat je niet mag missen.

Online visitekaartje

Wil je een website op maat laten maken, hoger in Google scoren en de conversie verhogen? Kortom, beschikken over een eersteklas online visitekaartje of een webshop op maat? HashtagMedia helpt je graag verder! Voor een vrijblijvend advies op maat klik je hier of bekijk voor de mogelijkheden alvast een aantal van onze projecten.

Bel ons team direct voor een gratis advies

0411 658074
Altijd op de hoogte van het laatste HashtagMedia nieuws? Volg ons op Facebook!