Winstgevende Google campagnes

Sinds 2011 specialist in conversiegerichte
online marketing

  • Geef je resultaten een boost
  • Wetenschappelijk onderbouwde methodieken
  • Mis niets van de meest recente ontwikkelingen
Start met een gratis scan Plan online kennismaking Plan online kennismaking

4,9/5 Uitstekend 50+ reviews

Vertrouwd door toonaangevend MKB

Succesvol adverteren in Google

Onze Google specialisten zijn in het bezit van Search, Shopping, Display en Video certificaten.

Met ruim 12 jaar ervaring weten we heel goed wat werkt, maar nog belangrijker: wat niet werkt!

De HashtagMedia aanpak

  • Geen lange contracten
  • Slimme conversiegerichte campagnes
  • Alleen het eindresultaat telt

Niet op de traditionele manier, maar eerlijk en altijd transparant. Waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Dit doen we sinds 2011 voor 300+ bedrijven en overheidsinstanties met een team van gecertificeerde specialisten.

Start met een gratis scan Plan online kennismaking Plan online kennismaking

4,9/5 Uitstekend 50+ reviews

Of bel ons direct voor een advies van onze Google Ads-specialisten

Optimaal resultaat met Google ads

Het is 2023. Een conventionele aanpak volstaat niet langer. Daarom zetten wij sterk in op conversiegerichte marketing: geavanceerde pixel-implementaties, bewezen psychologische principes, gebruik van AI en nog veel meer. Een solide basis waarmee we in staat zijn om vrijwel elke campagne te verbeteren.

En door jarenlange ervaring zorgen onze specialisten dat we een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget (ROAS) halen. We ontwikkelen daarvoor op maat gemaakte campagnes die te allen tijde schaalbaar zijn.

Benieuwd naar jouw groeimogelijkheden? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Start met een gratis scan Plan online kennismaking Plan online kennismaking

Veel gestelde vragen over zoekmachine adverteren

Google Ads is hét online advertentieprogramma van Google. Je zorgt hiermee dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google op zoek zijn naar bedrijven als dat van jou. Je betaalt alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf. Google biedt hiervoor diverse advertentiemogelijkheden:

  • In Google – via Search- of Shopping campagnes
  • Met (dynamische) display campagnes
  • Met app marketingcampagnes

Wil je meer rendement uit je campagnes of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om met Google Ads meer omzet te genereren?

Door jarenlange ervaring zorgen onze specialisten dat je campagnes optimaal draaien, met als doel een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget (ROAS). Wat resulteert in meer website bezoekers, leads en sales.

De kosten voor het uitbesteden van Google Ads is tweeledig. Aan de ene kant betaal je Google voor elk resultaat dat je ontvangt vanuit de zoekmachine, bijvoorbeeld een website klik of telefoontje. Aan de andere kant betaal je ons voor het bouwen, beheren en optimaliseren van je Google Ads campagnes. Onze specialisten zorgen daarbij voor een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget. Met als ultiem doel, het beste eindresultaat.

De exacte kosten hangen af van de grootte van je account, je wensen en het advertentiebudget dat je wilt inzetten, maar we starten al vanaf €380 per maand. In een gratis adviesgesprek maken we graag een vrijblijvende inschatting, aangepast op jouw wensen en behoeften.

Succesvolle campagnes in 5 stappen

Met onze bewezen methodieken zorgen we dat jouw online campagnes rendement gaan opleveren. Daarvoor hanteren we 5 stappen: