Winstgevende Social Media campagnes

Sinds 2011 specialist in conversiegerichte
online marketing

 • Geef je resultaten een boost
 • Wetenschappelijk onderbouwde methodieken
 • Mis niets van de meest recente ontwikkelingen
Start met een gratis scan Plan online kennismaking Plan online kennismaking

4,9/5 Uitstekend 50+ reviews

Vertrouwd door toonaangevend MKB

Succesvol adverteren met Social Media

Onze specialisten zijn in het bezit van diverse officiële certificaten, zowel van Meta als LinkedIn.

Met ruim 12 jaar ervaring weten we heel goed wat werkt, maar nog belangrijker: wat niet werkt!

De HashtagMedia aanpak

 • Geen lange contracten
 • Slimme conversiegerichte campagnes
 • Alleen het eindresultaat telt

Niet op de traditionele manier, maar eerlijk en altijd transparant. Waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Dit doen we sinds 2011 voor 300+ bedrijven en overheidsinstanties met een team van gecertificeerde specialisten.

Start met een gratis scan Plan online kennismaking Plan online kennismaking

4,9/5 Uitstekend 50+ reviews

Of bel ons direct voor een advies van onze Social Ads-specialisten

Social-Media-adverteren

Optimaal resultaat met social advertising

Het is 2023. Een conventionele aanpak volstaat niet langer. Daarom zetten wij sterk in op conversiegerichte marketing: geavanceerde pixel-implementaties, bewezen psychologische principes, gebruik van AI en nog veel meer. Een solide basis waarmee we in staat zijn om vrijwel elke campagne te verbeteren.

En door jarenlange ervaring zorgen onze specialisten dat we een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget (ROAS) halen. We ontwikkelen daarvoor op maat gemaakte campagnes die te allen tijde schaalbaar zijn.

Benieuwd naar jouw groeimogelijkheden? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan!

Start met een gratis scan Plan online kennismaking Plan online kennismaking

Veel gestelde vragen over adverteren op Social Media

 • Grote gebruikersbasis: Sociale mediaplatforms hebben miljarden actieve gebruikers over de hele wereld. Hierdoor bieden ze een enorme potentiële doelgroep voor adverteerders.
 • Gerichte targeting: Sociale mediaplatforms bieden geavanceerde targetingopties waarmee adverteerders hun advertenties specifiek kunnen richten op mensen met bepaalde demografische gegevens, interesses, gedrag en zelfs op basis van eerdere interacties.
 • Meetbare resultaten: Een van de voordelen van adverteren op sociale media is de mogelijkheid om de prestaties van je advertenties nauwkeurig te meten. Sociale mediaplatforms bieden uitgebreide analyse- en rapportagetools waarmee je kunt zien hoe je advertenties presteren in termen van vertoningen, klikken, betrokkenheid en conversies.
 • Creatieve mogelijkheden: Sociale mediaplatforms bieden verschillende advertentie-indelingen, zoals afbeeldingen, video’s, carrousels en diavoorstellingen. Dit stelt adverteerders in staat om creatieve en boeiende content te maken die de aandacht van gebruikers trekt.

Al deze factoren maken adverteren op social media interessant voor bedrijven die hun merkbekendheid willen vergroten, meer leads willen genereren, verkoop willen stimuleren of hun doelgroep willen betrekken en betrokkenheid willen.

Het uitbesteden van je adverteren op social media heeft verschillende voordelen:

 1. Expertise en ervaring: Adverteren op social media vereist specifieke kennis en vaardigheden om effectieve campagnes op te zetten en te beheren. Door het uitbesteden van je social media advertenties aan onze professionals, profiteer je van onze expertise en ervaring op dit gebied. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends, best practices en strategieën om maximale resultaten te behalen.
 2. Tijdsbesparing: Social media advertising kan tijdrovend zijn, vooral als je meerdere platforms wilt gebruiken en complexe campagnes wilt opzetten. Door het uitbesteden van deze taken kun je je richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf, terwijl onze professionals zich bezighouden met het beheren en optimaliseren van je advertentiecampagnes.
 3. Resultatenanalyse en rapportage: Het uitbesteden van je social media advertenties stelt je in staat om gebruik te maken van de analysetools en rapportagefuncties die we aanbiededen. We helpen bij het monitoren en analyseren van de prestaties van de advertenties, verstrekken heldere rapporten en identificeren kansen voor optimalisatie en groei.
 4. Blijf bij met de nieuwste ontwikkelingen: Social media platforms en advertentie-algoritmes evolueren voortdurend. Het kan een uitdaging zijn om op de hoogte te blijven van alle veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Onze professionals volgen de ontwikkelingen op de voet en zorgen ervoor dat je advertentiecampagnes profiteren van de nieuwste functies en strategieën.

De kosten voor het uitbesteden van adverteren op social media zijn tweeledig. Aan de ene kant betaal je het betreffende social media platform (Meta, LinkedIn, Pinterest, etcetera) voor elk resultaat dat je ontvangt vanuit de advertentie, bijvoorbeeld een website klik, weergave of het aantal bereikte personen. Aan de andere kant betaal je ons voor het bouwen, beheren en optimaliseren van je campagnes. Onze specialisten zorgen daarbij voor een zo hoog mogelijk rendement uit je advertentiebudget. Met als ultiem doel, het beste eindresultaat.

De exacte kosten hangen af van de grootte van je account, je wensen en het advertentiebudget dat je wilt inzetten, maar we starten al vanaf €380 per maand. In een gratis adviesgesprek maken we graag een vrijblijvende inschatting, aangepast op jouw wensen en behoeften.

Succesvolle campagnes in 5 stappen

Met onze bewezen methodieken zorgen we dat jouw online campagnes rendement gaan opleveren. Daarvoor hanteren we 5 stappen: