laten-maken-wordpress-website

WordPress website laten maken

WordPress is een open source blogging en content management systeem. Het heeft een heleboel functies die het voor gebruikers gemakkelijk maken om hun website te beheren. Maar wat komt er allemaal bij kijken om een krachtige website te laten maken?

Lees meer

De voordelen van een WordPress website laten maken

  • Conversiegericht design
  • Krachtige SEO integraties
  • Leadgenerator voor je sales
  • Direct klaar om succesvol te kunnen starten met ads

Meer dan 300 klanten groeien met onze bewezen methodieken

Gratis groeigesprek

Of bel ons direct voor gratis advies van onze specialisten

Doeltreffend een professionele website laten maken

Wat is WordPress?

WordPress is een open source content management systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk een professioneel ogende, gebruiksvriendelijke website kunt maken. Het werd opgericht op 27 mei 2003 door de Amerikaanse software ontwikkelaar Matt Mullenweg en de Britse software ontwikkelaar Mike Little. De samenwerking bleek een gouden zet. WordPress is vandaag de dag zeer populair en heeft meer dan 64 miljoen WordPress websites die er gebruik van maken.

WordPress-website-laten-maken

website-wordpress

Wat kun je doen met WordPress?

Met deze software kun je gemakkelijk uw eigen blog of website opzetten. Er zijn ook gratis tutorials online beschikbaar die je kunt gebruiken om te leren hoe WordPress te gebruiken. Toch is het soms verstandig om een website te laten maken door een andere partij. Er zijn verschillende redenen waarom mensen een WordPress website laten maken. Ze vinden bijvoorbeeld dat ze over te weinig kennis beschikken om een website te maken. Hoewel WordPress zo laagdrempelig mogelijk wil zijn, kost een site maken nu eenmaal tijd, aandacht en geld. Wil je liever meteen een professionele WordPress website laten maken? Dan kan uitbesteden best een goed idee zijn.

Wat zijn de voordelen van een WordPress website laten maken?

Of je nu zelf een site maakt of een andere partij inschakelt: er zijn veel voordelen verbonden aan een WordPress website laten maken. Zo is het zeer eenvoudig te installeren en te configureren. Bovendien zijn er veel thema’s en plugins online beschikbaar die gratis te downloaden zijn. Een andere reden is dat WordPress zeer eenvoudig te gebruiken is. Je hoeft geen ervaren software ontwikkelaar te zijn om WordPress te gebruiken.

En door het maken van een WordPress site uit te laten besteden hoef je er helemaal niets aan te doen. Er wordt jou veel werk uit handen genomen en dat scheelt een hoop tijd en werk. Dit betekent niet dat je helemaal niet betrokken moet zijn bij het proces. Het gaat immers om jouw website dus geef duidelijk aan wat jij wilt. Dan komt het helemaal goed!

Plan gratis groeigesprek
wordpress-website

Thema’s en stijlen van een WordPress site

Een thema voor de website is doorgaans in slechts een paar minuten geïnstalleerd. Bovendien zijn WordPress thema’s in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen verkrijgbaar. Zoek online eens naar thema’s die mogelijk passen bij het thema van jouw website. Wanneer je een idee hebt over een geschikt thema, laat dit dan weten aan de partij aan wie je het maken van de site uitbesteedt.

Overleg over WordPress plugins

Tevens is het tegenwoordig mogelijk om te kiezen uit een breed scala van plugins die kunnen worden geïnstalleerd om de site verder aan te passen. Communiceer over deze plugins met de partij die je site maakt. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn en regelmatig contact te hebben met elkaar. Het is immers jouw site en moet aan al jouw wensen en verwachtingen voldoen.

Hoe duur is een WordPress website laten maken?

Aan het laten maken van een WordPress site hangt natuurlijk wel een prijskaartje. Hoeveel je moet betalen verschilt per aanbieder. Kijk en vergelijk daarom online en bepaal welke aanbieder het beste aan jouw wensen en budget voldoet. Vergeet daarnaast niet om beoordelingen van eerdere klanten te lezen. Vaak geven ze in een zogeheten ‘review’ een eerlijk beeld van wat een aanbieder te bieden heeft. Daardoor weet je precies wat je kunt verwachten.

Reviews op Trustpilot

Uitstekend

Veelzijdig en no-nonsense

In eerste instantie hebben ze onze website gebouwd en sinds 4 maanden voeren ze ook onze campagnes uit op social media en Google. Het is vooral de pro-active houding die mij erg aanspreekt.

Timesteps

Inmiddels al 5 jaar tevreden klant

Inmiddels al 5 jaar tevreden klant bij Hashtaqmedia. Communicatie verloopt altijd soepel, er wordt goed meegedacht en het snelle schakelen is erg prettig!

Adventure City

Klantgerichte organisatie met kwaliteit service

Een klantgerichte organisatie die kwaliteit service op maat aanbiedt. Toegankelijk, persoonlijk en kennis van zaken. Al jaren een prettige samenwerking.

Kindertuin

Fijn online marketing bureau

Fijn online marketing bureau, met verstand van zaken. Samen met HashtagMedia hebben we mooie groeicijfers weten te realiseren.

BSU

adviesgesprek-wordpress-website