Zakelijke website laten maken

Een krachtige zakelijke website laten maken is een goed idee wanneer je meer rendement uit je online marketing efforts wil halen. Maar waar moet je aan denken wanneer je overweegt om dit te gaan doen?

Lees meer

Waarom een zakelijke website laten maken

  • Conversiegericht design
  • Krachtige SEO integraties
  • Leadgenerator voor je sales
  • Direct klaar om succesvol te kunnen starten met ads

Meer dan 300 klanten groeien met onze bewezen methodieken

Gratis groeigesprek

Of bel ons direct voor gratis advies van onze specialisten

Doeltreffend een zakelijke website laten maken

Waarom is een zakelijke website laten maken zo belangrijk?

Voor ondernemers, zowel in de B2B als B2C branche, is het hebben van een zakelijke website zeer belangrijk. Het toont immers jouw producten en/of diensten en het tarief dat je daar voor vraagt. Bovendien trek je met een aantrekkelijk design potentiële klanten aan. En je komt er zakelijk en professioneel door over.

Zakelijke website laten maken: geef aan wat jij wil

Maar met het tonen van producten, diensten en je tarief ben je er nog niet, want het is minstens zo belangrijk om bezoekers relevante informatie te geven. Kortom: je moet ze geven wat ze willen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Vind je het allemaal te complex? Dan kun je een zakelijke WordPress website laten maken misschien beter over laten aan een professioneel bedrijf. Let daarbij op de volgende zaken:

  • Hoeveel ervaring heeft het bedrijf met zakelijke websites maken?
  • Werkt het bedrijf met verschillende content management systemen, waaronder WordPress?

zakelijke-website-laten-maken

laten-maken-zakelijk-website

Communiceer over de site die je wil hebben

Er zijn veel zaken waar je moet denken wanneer je een website wil laten maken. Communiceer met de websitemaker over het type site dat je graag wilt hebben. Daardoor krijg je uiteindelijk precies wat je wilt. Geef bijvoorbeeld aan dat je graag een WordPress site wilt omdat je ervaring hebt met dit platform. Wordt het een eenvoudige informatieve site of een meer interactieve WordPress site waar je daadwerkelijk producten kunt bestellen? Zodra je weet wat je wilt doen met de zakelijke website, kun je het ontwerp daar in overleg met de websitemaker op laten aanpassen.

Website maken uitbesteden aan professionals

Een van de grootste fouten die bedrijven maken is het niet hebben van een professioneel ogende site. Dat terwijl het zo belangrijk is om professioneel en zakelijk over te komen. Veel mensen denken dat een eenvoudige site met een paar pagina’s genoeg is. Maar als je echt wil dat klanten naar je bedrijfssite komen, moet je ervoor zorgen dat het er professioneel uitziet. Er zijn vele manieren om daar voor te zorgen. Zo kun je een ontwerper inhuren om te helpen met het design en een tekstschrijver voor het schrijven van informatieve en relevante teksten en/of blogs.

Plan gratis groeigesprek
zakelijk-website-laten-maken-hashtagmedia

Website uitbesteden: waar moet je nog meer aan denken?

Wie geen idee heeft hoe je een website moet maken kan het beste iemand inhuren om te te helpen. Er zijn veel mensen die graag een handje helpen met een zakelijke website laten maken. Zoek online naar een aantal ontwerpers en vergelijk de diensten met elkaar. Kies uiteindelijk het bedrijf dat qua wensen, doelen en budget het beste bij je past.

Er zijn ontelbaar veel webdesign bureaus die je kunnen helpen. Je moet er alleen voor zorgen dat de persoon of het bedrijf dat je inhuurt veel ervaring heeft. Zorg ervoor dat ze veel referenties hebben, zodat je een goed beeld krijgt van de producten en/of diensten. Blijf zakelijk en rationeel en kies voor de meest gunstige prijs. Niemand wil meer betalen dan nodig is.

Online presence is essentieel

Een goede zakelijke website laten maken is zeer belangrijk voor bedrijven, of ze nu groot of klein zijn. Je moet als onderneming een website hebben die bijdraagt aan je online marketing doelen. Het internet is immers de meest populaire manier geworden om te zoeken naar oplossingen.

Wanneer je graag producten en/of diensten online wilt kunnen verkopen, dan moet je een website hebben die jouw bedrijf promoot. We kunnen concluderen dat je het maken van een website kunt overlaten aan specialisten. Het scheelt je een hoop tijd, moeite en stress. Maar nog belangrijker, het levert je beduidend meer rendement op.

Reviews op Trustpilot

Uitstekend

Veelzijdig en no-nonsense

In eerste instantie hebben ze onze website gebouwd en sinds 4 maanden voeren ze ook onze campagnes uit op social media en Google. Het is vooral de pro-active houding die mij erg aanspreekt.

Timesteps

Inmiddels al 5 jaar tevreden klant

Inmiddels al 5 jaar tevreden klant bij Hashtaqmedia. Communicatie verloopt altijd soepel, er wordt goed meegedacht en het snelle schakelen is erg prettig!

Adventure City

Klantgerichte organisatie met kwaliteit service

Een klantgerichte organisatie die kwaliteit service op maat aanbiedt. Toegankelijk, persoonlijk en kennis van zaken. Al jaren een prettige samenwerking.

Kindertuin

Fijn online marketing bureau

Fijn online marketing bureau, met verstand van zaken. Samen met HashtagMedia hebben we mooie groeicijfers weten te realiseren.

BSU

adviesgesprek-zakelijke-website-laten-maken